H WIDE Services βραβεύτηκε για δεύτερη φορά ως “Education Contributor of the Year 2023” στα Moodle Partner Awards, κατά τη διάρκεια του MoodleMoot Global στη Βαρκελώνη!

Ο θεσμός των Moodle Partner Awards ξεκίνησε το 2019, όπου είχαμε κατακτήσει για πρώτη φορά τον ίδιο τίτλο, ανάμεσα σε περισσότερους από 100 πιστοποιημένους συνεργάτες Moodle, από περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα θεσμό που αναγνωρίζει την αξιοσημείωτη συνεισφορά των Moodle Partners στο να βοηθήσουν εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς να μεταμορφώσουν ή να βελτιώσουν τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης και τις υπηρεσίες τους στον τομέα του eLearning.

Η φετινή μας διάκριση ανάμεσα στο παγκόσμιο δίκτυο πιστοποιημένων Moodle Partners ήρθε σε μια κομβική χρονική στιγμή για την εταιρεία μας, που φέτος έκλεισε την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας.

Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την αναγνώριση, για άλλη μια φορά, της δέσμευσής μας στην παροχή εξατομικευμένων Moodle υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας!

Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας στον κλάδο του eLearning και θέτοντας ολοένα και υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

https://moodle.com/news/and-the-award-goes-to-meet-the-winners-of-moodle-certified-partners-awards-2023/