Η WIDE Services θα συμμετάσχει στο 8ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Μάθηση & Αλλαγή», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 30/09-01/10/2023.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία 20 μελών ΔΕΠ από 12 ΑΕΙ, που αποτελούν την Επιστημονική Επιτροπή. Απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, στελέχη επιχειρήσεων και εκπαιδευτικούς, εστιάζοντας στη μάθηση που συναρτάται με την αλλαγή σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, με έμφαση τόσο στις διεργασίες και μεθόδους εκπαίδευσης → μάθησης → αλλαγής όσο και αλλαγής → εκπαίδευσης → μάθησης.

Εισηγητές για την εταιρεία μας είναι ο Βασίλης Παλίλης, Διευθύνων του WIDE Training Academy, Certified Μοodle ( MEC) facilitator & Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων, και ο Παναγιώτης Φιλόπουλος, Tμηματάρχης Τηλεκπαίδευσης/Προιστάμενος Σχολής Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Πολεμικού Ναυτικού & Πιστοποιημένος Moodle Educator (MEC). Και οι δύο συνεργάτες έχουν πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και στον κλάδο του eLearning και θα παρουσιάσουν με βιωματικό τρόπο εφαρμογές καλών πρακτικών στον τομέα της ηλεκτρονικής μάθησης.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίασή μας θα έχει θέμα «Moodle eLearning. Τρέχουσες εξελίξεις στη μαθησιακή αλλαγή και συμπερίληψη από τη σκοπιά της ψηφιακής εξ αποστάσεως και μεικτής μάθησης.» Θα καταδειχθούν πρακτικά γνωστές και άγνωστες πτυχές υποστήριξης της εκπαιδευτικής πράξης μέσω των εργαλείων της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Moodle, ειδικά στην τρέχουσα εκδοχή της (4.0.) για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού, και οι τρόποι με τους οποίους αυτή δύναται να εμπλέξει ενεργά, συμπεριληπτικά, και πολλαπλώς τους εκπαιδευόμενους.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 01/10 μεταξύ 14.00-16.00, στη διαδικτυακή αίθουσα 3.

Aναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα βρείτε εδώ.
Δείτε τον τόμο περιλήψεων του συνεδρίου εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: adulteduc.gr.